Viva la vida

Imorgon. Då ni. Då händer något spännande, som aldrig har hänt förut. 
 
För övrigt, sådan inspiration på dessa två bilder. Hatar mig själv för att jag inte kommer ihåg vilken blogg de kommer ifrån men jag letar frenetiskt ska ni veta! Godnatt
 
 

Slättakampen 2013

Den första Slättakampen, en fotbollsmatch mellan DLG och Katedral utspelades tidigare denna eftermiddag. Katedral blev besegrade, men inte är vi ledsna för det, vi tar ju DLG nästa år!

Plugg plugg plugg

Hinner aldrig göra någonting nuförtiden känns det som. Mitt liv kretsar kring skolan, elevkåren och OP, och då får livet sina för det. Bloggen? Den kommer i sista hand, är ju världens sämsta bloggare ändå! Nu till helgen blir det MV-balen, är så taggad på den och att äntligen något annat händer. Hejsvejs!

Mumsfilibabba

Yes box, I've done it again, american pancakes. Det är ju så otroligt gott, och så enkelt! Är glad att jag började göra dessa för några veckor sedan, mm mm mmmmm säger jag bara!
 
Mitt tips är att äta dem med sirap, det är sjukt gott! Sött och sliskigt, men ack så ljuvligt. 
 

Sjuklingen fortsätter

Börjar bli lite bättre nu, från att ha varit extremt dålig två dagar i rad nu! Nu är huvudvärken i princip borta, men den snuviga näsan är kvar och halsen har börjat att värka igen. Men det hindrar mig inte från att plugga (läs twittra, lyssna musik och kolla på mobilen) som attan.

Här får ni även en bild på en cool snubbe ifrån el maravilloso España

RSS 2.0