Från i fredags

 
Från födelsedagsmiddagen/släktkalaset med släkten, för att fira min artonårsdag!

Vad jag inte borde göra

 
Ännu mera underbara bilder från Spanien. Dock oredigerade. Än så länge, kanske byter ut dem senare haha:) På näst sista bilden formar vi även förkortingen yolo, för er som inte ser detta!
 

Några fler

 
Åh du vackra Spanien, jag saknar dig så. Vill tillbaka till dig mer än någonsin nu, för saknar vissa personer och speciellt vissa tillfällen och stunder där. Det jag saknar mest av allt är allt skoj vi hade. Sedan saknar jag såklart festerna, alla bussresor och alla underbara platser vi fick se! Vill tillbaka nu, nu, nu!!

Just nu håller jag på och pluggar och ska snart göra min morgon workout på 200 situps-challenge som jag har börjat med nu. Det är första veckan och det går än så länge väldigt bra! Under 6 veckor ska jag göra x antal situps tre dagar i veckan plus lite annat, för att sedan i slutet av dessa 6 veckor kunna göra 200 situps. Vi får väl se hur bra jag håller det och hur bra det kommer att gå, men jag har följt mitt schema två gånger nu så kan ju inte redan ge upp liksom! 
 
Snart ska jag även iväg och jobba, första dagen på städet på Kurorten och det ska bli jättespännande! So excited så att säga. Kram på er så länge så hörs vi senare!

Vackraste platsen


Lova att du aldrig lämnar mig

 
Nästintill overly attached girlfriend-look på denna bilden, så det kan bli haha! Denna bilden är i nästintill orörd av teknologiska försköningsprogram. Har ökat kontrasten ett snäpp, men utöver det nada. Vill ta fler porträttfoton, på anda människor det vill säga, så skall efterlysa detta nu!
 
Om du är intresserad, lämna en kommentar så hör jag av mig snarast!
 
 

Stressing out

Nu är klockan snart halv tio. Ska plugga. Måste plugga. Stressad som bara den! Kalas i övermorgon, hinner alltså inte plugga då.. Hm.. Vad händer?

Plugga


Lady Gaga

 
Fick denna ljuvliga parfym av mina fina vänner Ala och Maja i fredags då jag fyllde år! :D Det roliga var att jag faktikst har tänkt att köpa denna men inte gjort det, så det var en perfekt present! Tack så mycket igen, tjejer! Älskar mina vänner så sjukt otroligt mycket, måste se till att träffa dem oftare!
 
Ps. Ignorera mitt fina nagellack okidoki

3 av mig

 
Har upptäckt hur otroligt kul det är att fota människor. Mig själv det vill säga. Har tagit massa egopics, why? Don't ask me haha.

Födelsedagar går aldrig ur tiden pt 2

Födelsedagspresenterna från i fredags! Sedan får vi inte glömma av att nämna att jag även fick ett set med krocket tillsammans med Lukas, en jättefin tårta av finaste vännerna och även en grill. :D

Sunny Sunday

 
Dagen börjar bra med brunch; amerikanska pannkakor, toasts och engelskt te. Dagen fortsätter sedan med extended essay-plugg ute på altanen. Jag har inte ens satt på mig kläder ännu, utan sitter här, bh-lös i min pyjamaströja och ett par gympashorts. Keep it classy Emilia, as always. Ikväll ska jag ta en lång, varm dusch, krypa ner under täcket och tänka på hur underbara vänner jag har! Födelsedagen var underbar och jag är så himla lycklig nu med såpass underbart folk omkring mig! Det kan knappast bli bättre. 

Födelsedagar går aldrig ur tiden


18 barre

Nu du. Nu är födelsedagen över för i år, och hejdundrande vilket firande! Tackar alla som kom, det var underbart! Fina människor, fin musik, fin kväll! 
 
Här är tre stycken bilder från igår!

Rent, svart och vitt

 
Den fina nya berlocken till mitt Tomas Sabo-armband som jag fick av min moder och min fader! Har haft en grym födelsedag, än så länge haha ;D Ikväll blir det fest med mina kära kompisar och jag hoppas på en toppenkväll!

En dag kvar

Imorgon fyller jag 18. ARTON BAST herregud min skapare, jag fyller vuxen!!! Är det ens möjligt är min första fråga. Jaja, sista dagen som 17 nu då, det är helt okej enligt mig. 

España

Spanien <3

Jag saknar den du var inte den du blivit

En bild från bästa Spanien. <3

Världens dåligaste på att blogga

Men ni vet hur det är. Är IB-student, elevkårsmedlem, OP:it och sprallig vän, så har inget liv. Ingen tid. Ingenting alls, hahaha.

Bild på Gustav, från den sista lördagen i Spanien

RSS 2.0