and at last

okej, nu är jag här igen efter ett tag av tystnad.  Jag är ledsen över det, men jag har haft sjukt mycket att göra (okej egentligen inte så mycket, men ganska, typ lite, eller okej.. ingenting alls förlåt) sista veckan innan lovet. Har varit så stressad (lol nej det var förrförra veckan, denna har varit chill) så har inte hunnit (bitch please alla vet att du ljuger -okej förlåt emilia -du är nästan förlåten) blogga så mycket. Hoppas ni inte har tagit illa upp, men skolan kommer ju trots allt före bloggen! (den var faktikst sann, bra där emilia!:D) 

Men! Nu har som saft första snön kommit, och jag är fett pepp på vinter och snö och jul, framför allt jul! Har flera veckor (typ två okej?!) kännt att nu är det jul, och så är det ca 8 veckor kvar ändå. Men vill ha allt det där, det där som gör att julen är jul.... Pepparkakor, julmust (dricker det nu oh my goooood!) lussekatter, julklappsköp och snö och kyla och halsdukar och snoriga ungar som vill öppna sina presenter. Och så klart en galen hund / en ätglad farfar som äter upp all choklad :)
 
Förra julen sög ju, ingen snö och då blir man inte så julig kan man ju tycka. I år hoppas jag på mycket snö woho! (ja jag vet att jag tjatar om det, men älskar snön okej? skulle gifta mig med snön om det gick! nästan iaf!)
 
KRAM ska inte uppehålla er fredagskväll mera nu! (japp, officiellt en nolifer nu, men haha, nej är hemma och det funkar för mig har faktiskt ett behov av det med OKEJ?!? ;)  ) puss all ni som läser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback