England

Så några bilder från Ironbridge i England. Historisk plats, där industrialismen började hörrni! :D

Äntligen ett inlägg!

jahaja.. har sjukt mycket att stå i nu efter england! ligger ju en vecka efter med skolarbetet, därav lack of blogginlägg så att säga. aja, nu ska jag återgå till pluggandet! när jag är klar med allt kan jag skriva men nepp inte just nu! ;) puss och kram skumbanan!

England

This is where I'm heading in four days woho :D Kommer sakna GossipGirl mest alltså. Har fått en liten dille på det eller vad man ska säga. Det var min kompis som tvingade mig att börja se på det igen, och har på en vecka (have in consideration att jag har haft skola, läxor, jobb och andra aktiviteter under denna perioden) /några dagar (har inte kollat varenda dag) plöjt igenom första säsongen och nästan hela andra också! Har bara några få avsnitt kvar :DDD
 
 
Blair och Chuck. Aaaaah!!! <3333

Cravings

Vill så hemkst gärna ha den här. Den är så sjukt stilren på något sätt och jag älskar paljettärmarna! Ett måste nästan ju haha ^^ Den är från Nelly.com och från märket Issue 1.3 som har sjukt snygga kläder, om inte en aningen ovan min prisklass men ändå, ett plagg vad gör det haha :D Du kan hitta den snygga kavaj/jacka/underbara skapelse här!
 

excited

above all, i look forward to my trip to England! Oh gosh, only 5 days left now wihoooo!!:D Ska som sagt strax åka till England! Har aldrig varit där, men jag kan lova er att det kommer komma tusen bilder på den söta RIKTIGA engelska landsbygden, på naturen och allt som är annorlunda där! Hoppas på en grym vecka där hihi :D Ska bo på ett bed and breakfast, gå på musikal, på museum, en spökvandring (usch, hur kommer jag våga det, såg Paranormal activity i söndags och är fortfarande och kommer att vara för en lång framåt rädd för allt som har med det att göra huvva! Aja, ska en beställa in den här mysiga jackan eller vad säger ni?


breakfast


RSS 2.0