wintertime

Vintriga landskapet älskar dig som attan..! Ska nu ut och åka snowboard, får väl se hur det går. Har nämligen köpt en ny och alla säljare säger "Det kommer att vara HELT annorlunda! Till det bättre!" Aaah, vad ska man tro? Hälsningar från en lite rädd tjej i Falköping då..

design

Uppdaterade till en lite vintrigare modell, vad tycks?

yeeey

Det nya objektivet!


Merry Christmas

Gör som alla andra och önskar en GOD JUL! Vet ni vad jag fick i mina klappar då? Kamerasaker som jag önskat woho! :D här är några bilder som jag tog med mitt nya micro-objektiv, oredigerade!
 
Som ni ser är det bilder på vår julgran men även ett foto på mitt gamla objektiv! Tyckte den vart coolt hihi :D Ni då? Haft en grym jul?

liseberg!

var på jul på liseberg idag med två fina vänner från OP:D såg på en del av isshowen iaf haha ;D

26 pounds poorer


little birdies

 Plugga plugga plugga plugga plugga plugga matte! Japp som ni hör, plugga matte alltså urk. Men som tröst laddar jag upp några bilder från england! :)

Plugg

Plugg plugg plugg, bara plugg plugg plugg. Har två prov att plugga till men det positiva är att jag kanske inte kan komma till skolan imorgon eftersom bussarna tycks vara inställda! woho en till dag att öva på wihooo haha :D men återkommer med det! hejsvejs

England dag 1

Flyga i ett flygplan kan vara kul haha :) En liten fotobomb från resan till England och Shrewsbury. Vi flög från Säve till Stansted och hyrde därefter bilar och körde till Shrewsbury. På vägen stannade vi även till för en toapaus, samt för dricka kaffe eller te på Starbucks. Självklart tog jag ju te haha :D

Hej mitt vinterland!

Nu är jag här! Thank you for all the snow, how i've been waiting for it to come, such a long time..!
 
Äntligen lite snö säger jag bara! Och lite solksken också för den delen! Har inte sett den där solen på flera veckor nu, så det vart skönt att den har hittat tillbaka till vårt lilla land ;)

Pepparkakor


Advent


RSS 2.0