Hello beautiful October

Okej jag vet att dessa foton inte är några höjdarbilder på det sättet MEN har inget annat nytt att lägga upp haha... ;D Var ute i eftermiddags och lekte lite med fokus osv, mer inlägg kommer! :) Och ursäkta om jag inte bloggar varje dag men har så otroligt mycket att göra just nu tyvärr.. :// Puss och kram!

Contestión eh?

Okej det heter nog inte så på något språk men ändå... tävling hos ANNAWII och det är ett par Aviators, Ray-Ban som lottas ut till en lycklig vinnare.. Jag vill vara den personen haha ;D

HÄR kan ni hitta tävlingen och kanske är det någon av just er som vinner dessa snygga brillor haha ;D De lottas ut från http://www.smartbuyglasses.se/ och är i storlek 55, som ni kan läsa i annawiis inlägg! :) Kram kram, ledsen för icke-foto relaterat blogginlägg!
 
 
 

Oh oh, I think it's broken..

Åh blir så frustrert med mig själv och framför allt med min skoldator. Tydligen har den bestämt sig för att kola vippen och vill inte alls vakna upp. Eller det är dens skärm som inte vill fungera så har nu kopplat in min skoldator till en av min brorsas skärmar så att jag kan få lite skolarbete gjort! jag har ju allt som jag har gjort i skolan här... :// (skriver detta inlägget därifrån) och så funkar den inte och jag blir bara så illamående av att de är så sjukt kassa. Detta är andra gången min skärm inte fungerar. Frustrerad var alltså bara förnamnet. 
 
Men iaf. är sjuk igen. Eller snarare mer sjuk igen. Det var lite bättre igår och i måndags men nu har jag feber igen. Inte kul. Ska återgå till mina läxor med att ge er den här chockerande bilden!

Instagram me

 
Hej baberiba, några av de senaste bilderna på min instagram tydligen!:) Follow me som man uttrycker det på engelska.. finns länk åt höger men du kan även klickan in dig här ---> eeckerlid

Hey you

Hey you beutiful stranger! Hade skolfoto igår, och fy sjutton vad det är jobbigt!! Vi är 45 i klassen så det blir inte bara lite trångt utan mycket trångt.. I brist på andra foton pga regn och långa musikalrep så får ni några gamla sensommarbilder att kolla på..! Puss och kram skumbanan!

I never knew about the morning mist

Morgondimman kan vara så himla vacker... här är några bilder jag klickade på mig när jag vaknade och kollade ut genom fönstret imorses!:D

Autumn hello


In the end of September

Så snart är september månad slut. Hösten har kommit på riktigt och tar fart nu när oktober närmar sig vår inte så mycket existerande sensommar. Min mamma har även planterat lite höstigare plantor nu så tog lite kort på dem haha ;D God kväll!<3
 
 

So this bitch...

Okej i höst. Japp i höst. Jag menar det, verkligen, i höst. Då ska det smälla! I alla fall om min kamera! Jag har som en uppgift, kan man säga, i skolan så att jag ska fotografera under de resterande två åren som jag har kvar på gymnasiet. Som en kreativ grej ska jag foto alltså, det är så jag menar.

Men, jag tror att det kommer att bli svårt att hitta på saker att göra och saker att fota, därför vill jag fråga er som läser vad för teman man kan fota och om ni har några bra tips på vad jag ska fota, så ska jag tolka dessa teman och tips till minst en bild i veckan. Vad sägs?

Jag har själv redan kommit på några saker som jag vet att jag vill fota:
1. Mörker/ljus
2. Rent/smutsigt
3. Nytt/gammalt


Vad tror ni om det? Är det någon annan som har något förslag? :)
TACKSAM FÖR SVAR!:D
 

Today's to-do-list

Vad jag ska göra idag är en massa saker så har därför gjort en fin lista på det! Har massa grejer att ta hand om men så länge så får ni njuta av denna finfina bilden på mig haha:)

Ett hjärta till alla nya läsare!:)


Worried

Är uppriktigt oroad över min röst. Ikväll ska jag sjunga med en åttamannad kör (eller ja, åttaflickad) och det är viktigt att jag är med för annars är vi ju inte åtta... och ja. min hals suger gurka just nu. Den är rasslig och eländig så får se hur jag gör med detta ikväll då...

Men god morgon på er med!:)
 

Recipe for happiness

Recept på lycka.

1. Tag en skål
2. Fyll skålen med vaniljglass eller vilken annan gottig glass du vill
3. Häll på minismarties/minichokladlinser (beroende på vad du föredrar att kalla dem...)
4. Stick ner några goda och dekorativa apelsinchokladsklyftor/bitar och plopp
5. Alternativt häll på lite kolasås. (Jag hade föredragit chokladsås men hade inte det hemma fast jag antar att det går lika bra!)
6. Ta en sked och hugg in.


Jag och min kompis gjorde detta recept för några dagar sedan och mm så gott det var. Bra för lilla halsen också! Tjingeling!


Sandman

Sandman come and make me dream about that wonderland I always have been longing for.

Det regnar här ikväll. Påminner lite om min rinnande näsa, så tar ett extra hårt tag om nässprayen, mina pappersservetter och alvedoner, och ger mig in på nästa äventyr; att somna med min hosta och brinnande hals!

Yes my dear?

I morses vaknade jag upp till detta. Sjuk. Fortfarande. Men det positiva med dagen var att jag fick mina läxböcker hem tack vare en kompis!:D eller ja.. positivt och positivt, nu kan jag ju jobba vilket är bra men det är tyvärr tråkigt så ja.. 
 

Trust me, being sick sucks

Lovar det suger faktiskt. Haha, men vet inte om jag är tillfrisknad ännu, since detta är ett tidsinställt inlägg! :) Jag hopas att när jag vaknar och drar i denna tjocka luften som finns i mitt sovrum, så ska jag vara någorlunda frisk. Jag kan ju dock glömma att jag på något sätt eller vis ska kunna vara med på MV-festen som är ikväll,
 
vilket jag faktiskt hade tyckt vart riktigt kul, men jag ska sjunga med en flickkör på lördag så måste vara frisk! ://
 
Men men. Grabbar tag i det som finns att hålla sig i och vaknar snart ur mitt drömland. 
 

Pompoms

Gjorde små söta pompoms medan jag tittade på tv! Med hjälp av en gaffel, garn och en glossig sax, så gjorde jag sammanlagt fem och en halv styck innan jag tröttnade haha ;)

Tutorial will come!:) Natti

I'm so happy!:D

Åh blev jätteglad när jag scrollade ner på blogg.se-hemsidan och fick se min bild där. Först trodde jag att det var ett skämt typ haha, eftersom jag tipsade om den IGÅR. Tänkte det tog väl år och dagar innan de hann läsa min lilla tipsning... Men icke sa nicke!:D

Tack alla som klickade in sig, Gud låter som att jag har vunnit ett pris eller något "tack till mamma, tack till pappa som har uppfostrat mig och mitt fotointresse genom att uppmana det och tack till min bror som hyrar filmer åt mig, och tack till mina två kompisar Felicia och Julia som troligtvis har smittat mig så att jag kunde skriva det här inlägget. Tack tack TACK!" *plus tårarna som strömmar ner för ansiktet*

Okej ville bara säga välkomna till alla nya. Tjing tjing! xx

 PS. Ni får mer än gärna följa mig på Bloglovin'! Finns länk under denna fina bilden av mig till höger, tryck på det blåa plusset! ----->>

Cosiness

Laying in the sofa, watching the tv thats me when i'm sick.
 
 
Saker som är bra att göra när man är sjuk:
1. Sova
2. Glädjas åt att man inte behöver vara i skolan ^^
3. Se på tv
4. Se på film
5. Se på lite till tv, eventuellt sova till det
6. Sova lite till
7. Dricka c-vitaminsdryck
8. Dricka underbart te
9. Äta glass. I STORA lass
10. Knarka så kallade aspirins, dvs huvudvärkstabletter. 
 
 
Allt det där har jag gjort idag. Plus ätit godis. Och sett på film, och tv, och mja... sovit? Nu vet ni iaf vad som är det bästa att göra när just du är sjuk!

fivehoundred days of sickness.


Spending the day at home, sick and tired, watching a movie with one of my friends who came over for me:D Love u!

urgh.. still sick

As said.. I'm still laying in bed, sick. Coughing and with a headache i'm watching a movie and am trying to get better soon.. :) Hopefully i will feel better tomorrow and especially on saturday because i'm supposed to sing with a girls choir that i'm in. It consists of only eight people so it's important that i'm participating!

Archive picture from this summer. It describes pretty well how i feel at the moment... ://

teatime

 
 
Åh.. är sjuk :( Ska nu dränka mig själv i te och huvudvärkstabletter!
 
Ah... I am sick :(( Time to drown myself in tea and aspirins!
 

New in


Bought a new nail polish today at H&M, and I'm in love with the colour! ^^ It's very dark and redish/purple-ish and it fits very good witht the autumn weather and colours!
 Hey

Old picture but i want it here haha ;)


Autumn/Fall
 
Fall has come. Once again. 
 
Hösten har kommit. Ännu en gång.

Paljett palett

 
Seriously. Have a thing for seqeuins atm. Don't know why, but I just love it. 

Fly away

 
Within two months I will be flying to England. Can you believe it, to England! Feels amazing haha :D And the thing is I don't even know what I will be doing there... I have been selected sort of by my school and we're supposed to go to two very good schools, one famous because of their students' impeccable speaches, and I'm not sure if I'm supposed to be doing one as well... that I think is very scary haha.. But the time will come eventually and then I know haha ;)
 
Waaah, was just checking through my passport to see that everything was allright (which everything was, except my ugly passport-photo haha, which was two years old....) and it hit me that it isn't that much time left for me.. I know I only am going to stay there a week, but still. I always have wanted to go there, and i will hope that i can take loads of pictures of the old English small cities.. ^^ But for now... Good night!
 
 
Inom två månader kommer jag att flyga till England. Kan ni fatta, England!:DD Känns grymt ju!:D Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra där, för har blivit utvald av skolan kan man säga, och vi ska besöka två av landets bästa skolor. En av dem är väldigt känd för deras elevers felfria tal och jag vet inte om vi också ska göra ett.. vilket är ganska läskigt om vi måste haha ;) Men tids nog kommer jag att veta haha ;)
 
Kollade även nyss mitt pass för att kolla om allt var i ordning (vilket allt var förutom mitt passfoto haha som var två år gammalt...) och det slog mig iaf att det inte alls är så lång tid kvar. Vi ska stanna där en vecka men ändå, det är ju coolt! Har alltid velat att åka dit och jag ska försöka ta massa grymma bilder på de gamla engelska byarna när jag är där haha :D Men för tillfället... godnatt!

Cravings

 
 
 Some things that I want right now.

Good morning

Godmorgon min älskling, vill du också vakna upp här med mig?

Good morning my darling, do you as well want to wake up here with me?
 

Naw!!

Blev så glad när jag kom in på bloggen och fick se några nya kommentarer..! Haha, det är sådant som gör ens skitdåliga dag mycket bättre!<3 Här får ni även en bild från denna sommaren igen.. Mitt ute i den svenska skärgården fanns denna "vägskylt" haha :D


Got so happy when i logged in to the blog and found out that i had some new comments..! Haha, those are the things that make my crappy day so much better!<3 Here is also a pic from this summer.. In the middle of the Swedish archipelago there was this "road sign" haha :D
 

this i will do:

börja blogga på engelska vad sägs om det? :) aja, yolo säger väl jag och farväl till alla gamla inlägg.. ska radera allting och få en fräsch ny start. HEJDÅ!

I have so much to do, but not enough hours

I'm not supposed to complain, but here I am again.. Pic from this summer!
 
Okay, so this will be a totally different blog from now on. But I can tell you some things. For instance that I will be blogging in English from now on. If you don't like it, then don't read it ;) I will also take a whole lot of new pictures. And I will be an awesome blogger who will keep on doing this every single week, at least three times a week i hope. I'm very busy you see (I'm not bragging.... :(((( promise!)  but i will try to squeeze this into my life!
 
I hope you'll enjoy it! <3

RSS 2.0